FilÓ dels Moros Vells - Banyeres de Mariola

Está en: »

NotÝcies

CONCERT DEL DIA DE RAMS

31/03/2012

Este diumenge es celebra en el maset de la filà Moros Vells el tradicional concert de música festera del Diumenge de Rams
 
Este diumenge es celebra en el maset de la filà Moros Vells el tradicional concert de música festera del Diumenge de Rams, en el que està previst que assistisquen autoritats, Comissió de Festes i fidels seguidors d'una cita que enguany complix la seua 18a edició. Serà a partir de les 12,30 hores i en ell actuarà la Societat Musical de Banyeres, al capdavant de la qual estarà el seu director titular, Rafael García Vidal.
 
El repertori estarà format per dos parts. La primera es compondrà de: “Machaco”, de J.Rafael Pascual, de Muro; “Xamarcai” del contestà Francisco Valor Llorens; “Xabat”, de Saúl Gómez, d'Ontinyent; “Alcoi Escata i Destral”, de l'alcoià Rafael Mullor; i “Jorge Mataix”, de Ramón García, d'Atzeneta d'Albaida.
 
La segona part començarà amb “Teatre Montecarlo”, de Aurelio Pérez, de Bunyol. A continuació hi haurà tres obres de Mario Roig, d'Albaida, les quals seran dirigides pel seu autor com a director invitat: “Muharib”, “Dei Gratia Rex”, en la que participarà el Ballet Òpera”, i “Sergio Guerola”. Tancarà el concert la marxa mora “Als Moros Vells”, de Jaume F. Ripoll, d'Altea.
 
CREDITOS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA