FilÓ dels Moros Vells - Banyeres de Mariola

Está en: »

NotÝcies

50 ANIVERSARI DE LA COMISSIË DE FESTES

30/05/2013

Representació de la filà Moros Vells en els actes del 50 aniversari de la Comissió de Festes

Imagen de Contenido
Foto: Festers de la filà Moros Vells que han passat per la Comissió de Festes en distintes etapes i que van assistir a la celebració
 La Comissió de Festes de Sant Jordi va commemorar diumenge 26 de maig el 50 aniversari de la seua constitució.
 
Atenent que han sigut més de 500 persones les que han format part de la institució des de la seua creació, 100 de les quals ja ens han deixat, la Comissió va cursar invitació a les 400 que resten i als familiars del centenar de difuntes.
 
Els actes van consistir en un esmorzar, celebrat en el maset de la filà Pirates, amb presència d'unes 230 persones, i en una missa en el Cementeri, en record dels difunts.
 
Ambdós van resultar molt emotius, especialment el segon, alhora que es van llegir els noms del centenar de persones que havien faltat, la qual cosa va causar la natural emoció en molts dels familiars.
 
Així mateix es va fer una ofrena amb una corona de flors i es va llegir una poesia en el seu record. Destacar la participació del moro vell Fidel Berenguer, president de la Comissió de Festes més antic en vida, qui va resar en record dels difunts. Igualment es van disparar salves d'honor recordant els trons d'arcabuceria que es fan cada 25 d'abril.
 
CREDITOS | XHTML 1.1 | CSS | W3C WAI-AA